Forretningsdesignkurs

Forretningsdesignkurs

3,675.00 4,900.00

*Early Bird tilbud før 01.11.19

Velkommen til forretningsdesignens verden, der du kan realisere ideene for din forretning!
Det er en ny tid der du kombinerer logikk med intuisjon for å identifisere, skape og bekrefte forretningsideer og -modeller.

I forretningsdesign benyttes designernes prinsipper for å virkeliggjøre én eller flere ideer. Teknikkene er bygd på kreative designmetoder for å utforske muligheter. De lar deg løse utfordringer i forretningslivet fra designernes perspektiv. Metoden starter med å ta utgangspunkt i kundenes behov. Den innlemmer din egen visjon og lar deg lære av egne erfaringer. Ved å kombinere analytisk og strategisk tekning med intuisjon og visualisering, vil du bli bedre rustet til å skape en solid virksomhet. Metoden plasserer kundene og din egen lidenskap i sentrum av bedriften slik at du kan definere tydelig hvilken merverdi du skaper for kundene.  

Kurset gir deg et aktivt treningsprogram basert på teknikkene som beskrives i heftet. Disse blir finslipt gjennom utprøving i gruppearbeid med gründere og konkrete scenarioer med kunder.

Tid: Dagskurs 3 desember, kl 09:00 - 15:00
Sted: Fredensborgveien 24D, Oslo

Det blir servert en enklere lunsj og forfriskninger. Hver deltaker får tilgang til alt materiellet slik de kan bruke det på andre eksempler enn de som blir testet under kurset.



Quantity:
sale
Add To Cart

Mer informasjon kommer i løpet av oktober.

Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å vite mer!

monika@brandvalley.no